Blog

Kant-en-klare drinkpapjes: lekker en gemakkelijk!

Gebruiksklare drinkpapjes zijn heerlijk voor kindjes en een echte life saver voor ouders. Je neemt ze overal mee en je hebt zelfs geen flesje nodig, want je kindje drinkt ze zó uit het Bambix-pakje. Geen gedoe, en geen geknoei.
Met een kleintje vanaf 1 jaar kan je al heel wat ondernemen, maar je moet wel een heleboel spullen meeslepen als je de deur uitgaat. Reservekleren, pampers, doekjes, knuffels, … Maak het jezelf dus wat gemakkelijker waar dat kan. Gebruiksklare drinkpapjes zijn alvast perfect om je tas wat sneller en lichter te maken! Je uitje wordt meteen veel relaxter.

Wat zijn kant-en-klare drinkpapjes?

Kant-en-klare drinkpapjes zijn precies wat de naam zegt: ze zijn klaar voor gebruik dus je hoeft geen melk en granen meer te mengen. Dat is lekker gemakkelijk voor jou én ook lekker voor je kleintje! Iedereen blij dus, en dat willen we toch allemaal?

Hoe gebruik je drinkpapjes?

Het mooie is dat je een kant-en-klaar drinkpapje ook koud kan geven. Je hoeft het dus niet per se eerst op te warmen in een flesje. Zeker als je een uitstapje maakt, is dat erg praktisch. De Kant-en-Klare Drinkpapjes van Bambix zijn bovendien zeer eenvoudig – zonder schaar – te openen. Elk pakje bevat precies één ideale portie van 250 ml. Als ze nog niet open zijn, moet je de drinkpapjes niet in de koelkast bewaren. Als na opening niet alles op is, bewaar je de rest wel in de koelkast en gebruik je de pap binnen de drie dagen.

Ook voor thuis!

Het lijkt logisch dat je de kant-en-klare drinkpapjes vooral meeneemt voor onderweg, maar ook voor thuis zijn ze enorm praktisch. Voor vermoeide ouders, drukbezette ouders, ouders die niet altijd alle boodschappen in huis hebben, chaotische ouders, avontuurlijke ouders, ouders die geen zin of tijd hebben om flesjes af te wassen of granen af te meten… voor alle ouders dus!

Welke drinkpapjes kan je kiezen?

Het gebruiksklaar Bambix Drinkpapje met Granen is een prima keuze! Het is niet alleen handig, maar ook lekker en voedzaam, samengesteld volgens de voedingsaanbevelingen voor kinderen vanaf 1 jaar. Dit Drinkpapje met Granen is verrijkt met mineralen en maar liefst 13 vitamines. Het bevat onder meer vitamine D voor de normale werking van het immuunsysteem, calcium voor sterke botten en ijzer voor de cognitieve ontwikkeling. Alles om de groei van je kindje te ondersteunen.
Drinkpapjes met granen ken je misschien al, maar wist je dat Bambix ook kant-en-klare drinkpapjes heeft die smaken naar de bekende berenkoekjes? Ook het berelekkere Bambix Drinkpapje Biscuit is verrijkt met mineralen en vitamines. Je peuter zal er zeker dol op zijn!

Gerelateerde blogs: